Vapaaehtoinen – vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan

Tiistai, syyskuu 10, 2019 - 09:07

Kutsumme sinua vastaamaan kyselyyn, jotta voimme kehittää vapaaehtoistoimintaa Lemillä. Kyselyn tarkoitus on selvittää, missä kaikkialla vapaaehtoiset toimivat ja  missä asioissa vapaaehtoiset kaipaisivat tukea. Kartoituksen pohjalta järjestetään Lemillä mm. vapaehtoistoiminnan koulutusta syksyllä 2019 nykyisille ja uusille vapaaehtoisille sekä kaikille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille.

 

Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja vie aikaasi n. 15 minuuttia. Vastaa täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/FC54344151BD9BC8  19.9. mennessä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan S-ryhmän 50 euron lahjakortti.

 

Kysely toteutetaan osana Helmi Hyvää elämää ikääntyneenä -hanketta, jossa tuetaan maaseudun ikäihmisten kotona asumista tutussa elinympäristössä sekä vahvistetaan heidän osallisuuden ja turvallisuuden tunnettaan. Hanke toteutetaan ajalla 1.5.2019-30.4.2021 Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maaseutualueilla. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto (maaseuturahasto) ja rahoituksen on myöntänyt Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

 

Lisätietoja: Heini Maijanen, puh. 050 595 4246 tai heini.maijanen@socom.fi
Back to Top