Kirjasto

Saitko tiedon tilisi vanhenemisesta Heili-verkkokirjastossa?

"Hei Maija Meikäläinen! Käyttäjätunnuksesi, joka sisältää mm. suosikkilistat ja tallennetut haut, on vanhentumassa 31.10.2018. Voit jatkaa käyttäjätunnuksesi voimassaoloa helposti kirjautumalla verkkokirjastoon."

Tietosuojasyistä verkkokirjaston käyttäjätili vanhenee vuoden kuluttua viimeisimmästä kirjautumisesta. Jos käyttäjä siis käyttää tiliään, se ei vanhene. Olemassa olevan tilin voimassaoloa jatketaan aina vuodella jokaisen kirjautumisen yhteydessä.
Jos viimeisestä Finnan käyttökerrasta on vuosi, tili vanhenee ja siihen sidottu tieto poistetaan. Poisto sisältää suosikit ja uutuusvahdit.
Poiston jälkeen uusi tili luodaan automaattisesti, kun käyttäjä tämän jälkeen kirjautuu uudelleen sisään ja käyttö jatkuu normaalisti. Tällöin laskuri lähtee taas käyntiin ja tietoja säilytetään vuosi (tai esim. 20 vuotta, jos kirjautuminen tilille on säännöllistä).
Käytännössä tilin vanhenemisesta ja poistumisesta aika ajoin ei ole asiakkaalle mitään haittaa, jos hänellä ei ole tallennettuja suosikkeja tai uutuusvahteja. Jos hänellä on paljon tiliin tallennettua tietoa, on viisasta käydä kirjautumassa verkkokirjastoon aika ajoin.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DIGIOHJAAJA LEMIN KIRJASTOLLA!

 

Heili -kirjastojen yhteisen Pirre-projektin digiohjaaja on

Lemin kirjastolla syksyn aikana kaikkiaan neljä päivää.

perjantaina 14.9. klo 10 - 16,

maanantaina 8.10. klo 13 - 19,

tiistaina 13.11. klo 10 - 16  &

keskiviikkona 12.12. klo 10.30 - 17

Voit varata ajan ohjaajalle tai tulla ilman ajanvarausta käymään

jos kaipaat opastusta tietokoneen, tabletin, puhelimen

tai netin palveluiden ym. käytössä!

Tervetuloa!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Heili-kirjastot ovat siirtyneet  syksyn 2017 aikana käyttämään uutta Finna-verkkokirjastoa:

www.heili.finna.fi

Voit selata tietokantaa ilman kirjautumista.

Kirjautuneena Finnaan voit uusia lainoja, varata aineistoa ja tarkistaa omat lainasi.

Kirjautuminen tapahtuu samoilla HEILI -tunnuksilla kuin aiemminkin.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Kirjastopalvelut

Lemin kirjasto on kohtaamispaikka joka tarjoaa tietoa ja elämyksiä kaikenikäisille. Kirjaston kokoelma muodostuu kirjoista, lehdistä ja av-aineistosta. Mitä omassa kokoelmassa ei ole, hankitaan joustavasti kaukolainoina muilta kirjastoilta. Asiakkaiden toiveita kuullaan kokoelmaa kehitettäessä. Kirjastosta voi lainata kirjoja, lehtiä, musiikkia, dvd-tallenteita, kielikursseja ja äänikirjoja. Kirjastossa voit lukea aikakaus- ja sanomalehtiä. Käytettävissä on asiakaspäätteet, joista pääsy internettiin. Ohjausta ja opastusta käyttöön tarjotaan mahdollisuuksien mukaan. Kirjaston kokoelmaa pääsee tutkimaan ja omia lainoja uusimaan netin kautta. Katso vasemmalta linkki Lemin kirjaston kokoelmatietokantaan! Kirjastoon voi tuoda esille omaa taidetta, käsitöitä yms.

Klikkaa tästä kaikkien kirjastojen verkkopalveluihin. Kirjastot.fi

Back to Top