-

Julkaistu

Hallintosihteeri

Lemin kunnassa hallinnon toimialalla on haettavana vakinaisesti täytettävä hallintosihteerin virka.

Hallintosihteerin virkatehtävä sisältää kunnan hallintopalvelujen monipuolisia tehtäviä, kuten tietosuojavastaavan tehtävät, kunnan hankintatoimeen ja laskentatoimeen liittyviä tehtäviä. Hallintosihteeri vastaa yhdessä hallinnon asiantuntijan kanssa kunnan hallinnon asioiden valmistelusta ja päätösten täytäntöönpanosta. Toivomme löytävämme moniosaajan, kunnan hallinnon perustöiden taitajan, jolla on kyky kehittää hallintoamme yhdessä muiden kunnan toimijoiden kanssa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään toisen asteen tutkinto ja kunnan tietosuojavastaavana toimiseen riittävä koulutus. Edellytämme kunnallista työkokemusta kunnan hallinnon valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä kokemusta kunnassa käytössä olevista tietojärjestelmistä. Edellytämme vähintään tavallisimpien toimisto-ohjelmien osaamista, asiakaspalvelutaitoja sekä tiimityö- ja organisointitaitoja. Olethan oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja sinulla on hyvät viestintätaidot.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!