Varhaiskasvatusjohtaja
-

Julkaistu

Varhaiskasvatusjohtaja

Haemme Lemille varhaiskasvatusjohtajaa johtamaan kunnan varhaiskasvatuspalveluita. Meillä varhaiskasvatusjohtaja kuuluu kunnan johtoryhmään ja tuo toimialajohtajana varhaiskasvatuspalvelut osaksi koko kunnan kehittyvää toimintaa. Varhaiskasvatusjohtaja työskentelee tiiviisti erityisesti perusopetuspalvelujen toimialajohtajan kanssa ja toimii verkostomaisesti maakunnan varhaiskasvatusammattilaisten kanssa. Varhaiskasvatusjohtaja toimii esittelijänä sivistyslautakunnassa oman toimialansa asioissa.

Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää esimiestaitoja ja ymmärrystä varhaiskasvatuksen kokonaisuudesta. Edellytämme henkilöstöhallinnon osaamista, hyvää talousjohtamista ja hankeosaamista.

Varhaiskasvatuksen pedagogiseen johtamiseen kuuluvat varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kehittäminen, toimintaa ohjaavien asiakirjojen käyttöönotto, seuranta ja arvioiminen, yhteistyön kehittäminen ja henkilöstön täydennyskoulutuksesta huolehtiminen. Varhaiskasvatuksen asiakaspalveluun kuuluvat varhaiskasvatushakemukset, esiopetushakemukset, sijoituspäätökset ja kuntien väliset päätökset varhaiskasvatuspalveluista. Toimialaan kuuluvat myös kotihoidontukeen liittyvät asiat.

Arvostamme paineensieto- ja organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Haemme innostavaa ja joustavaa varhaiskasvatuksen kehittäjää.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 §:n mukaisesti varhaiskasvatuksen opettajan (26 §) tai varhaiskasvatuksen sosionomin (27 §) kelpoisuus ja riittävä johtamistaito. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen (74 § ja 75 §) mukaiset hakijat.

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!