Aukioloajat muuttuvat Eksoten ja Kelan asiointipisteillä Etelä-Karjalassa 1.1.2022
-

Julkaistu

Aukioloajat muuttuvat Eksoten ja Kelan asiointipisteillä Etelä-Karjalassa 1.1.2022

Eksoten hyvinvointiasemilla sijaitsevien asiointipisteiden aukioloajat muuttuvat vuodenvaihteessa Lemillä, Luumäellä ja Savitaipaleella. Käyntiasiointien määrä on jäänyt vähäiseksi. Useimmat Kela-asiat voi hoitaa verkossa ja puhelimessa.
Asiointipisteet ovat tähän asti olleet avoinna kerran viikossa klo 9–15. Käyntiasiointien määrä on kuitenkin ollut vähäinen. Tänä vuonna Lemin asiointipisteessä on käynyt keskimäärin 1 asiakas viikossa, Luumäen ja Savitaipaleen asiointipisteessä 3 asiakasta viikossa. Asiakkaiden asiointitavat ovat viimeisten vuosien aikana muuttuneet merkittävästi, ja suurin osa asiakkaista asioi puhelimessa ja verkossa.


Eksoten hyvinvointiasemien asiointipisteet ja aukioloajat Etelä-Karjalassa 1.1.2022 alkaen:


Lemin asiointipiste, Toukkalantie 3, keskiviikkoisin klo 8–12
Luumäen asiointipiste, Marttilantie 28, torstaisin klo 8–12
Savitaipaleen asiointipiste, Maitolantie 7, tiistaisin klo 9–14


Asiointipisteet ovat Kelan ja Eksoten yhdessä ylläpitämiä palvelupisteitä. Tiiviistä yhteistyöstä hyötyvät yhteiset asiakkaat esimerkiksi sosiaalipalveluissa ja ikäihmisten palveluissa.


Asiointipisteissä Eksoten työntekijä neuvoo yleisellä tasolla Kela-asioissa ja auttaa verkkoasioinnissa. Osassa asiointipisteitä on asiakastietokone, jolla Kela-asiat voi hoitaa verkossa. Asiointipisteistä saa myös Kelan hakemuslomakkeita ja esitteitä.


Kelan omien palvelupisteiden ja eri viranomaisten yhteisten asiointipisteiden osoitteet ja aukioloajat löytyvät verkosta osoitteesta www.kela.fi/palvelupisteen-haku.


Useimmat Kela-asiat voi hoitaa OmaKelassa, puhelimessa tai varaamalla puhelinajan.
Tustustu verkkoasiointiin täällä: https://www.kela.fi/omakela
Soita puhelinpalveluun : https://www.kela.fi/soita-kelaan


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!