Lemin kunnan kesätyöntekijät
-

Julkaistu

Lemin kunnan kesätyöntekijät

Kesällä 2021 Lemin kunnalla työskentelee 21 reipasta nuorta kesätyöntekijää. Yksi heistä on Oona Junnonen, joka teki oman jutun julkaistavaksi, jossa hän esittelee nuoren näkökulmasta omat lempipaikkansa Lemillä. Lisäksi Oona haastatteli kavereitansa sekä toista kesätyöntekijäämme Siiri Heiskasta.

Oonan Top 5 paikkaa Lemillä:


5. Kirjasto
Kirjastossa on kiva viettää aikaa yksin. Lemin kirjastossa on hyvä valikoima eri kirjoja ja muita lainattavia! Siellä on hyviä paikkoja lukea ja tehdä vaikka kouluhommia. 


4. Kirkonkylän uimaranta ja lentopallokenttä 


Uimarannalla on mukava käydä kavereiden kanssa. Meidän porukka tykkää pelata lento- ja sulkapalloa, joten mahdollisuus pelata niitä uimisen ohessa on tosi kiva! 
Ympäristö on tosi nätti, eikä sinne ole pitkä matka. 


3. Ulkoilumahdollisuudet 


Lemillä voi ulkoilla ympäri vuoden. Täältä löytyy lenkkipolkuja, ulkokuntoilulaitteita, yleisurheiluun sopiva urheilukenttä, uimaranta, pururata, kaukaloita joissa voi pelata vaikka koripalloa ja talvisin luistella, täältä löytyy kaikki ja enemmän mitä voi kuvitella! Talvisin järven jäällä luisteleminen ja hiihtäminen eroaa täysin kaukalosta ja pururadasta. Järvien jäille aurataan kävelyreittejä ja ajetaan ladut hiihtäjiä varten. 
Jos sattuu huonompi sää, niin täältä löytyy kuntosali! 


2. Mökki/Mökkeily 


Meidän mökki on Uimilla Kivijärven rannalla. Koko ympäristö on puhdasta luontoa ja todella kaunis. Illalla voi nähdä maailman kauneimpia auringonlaskuja! Siellä on tosi rauhallista, lähin mökki on hyvän välimatkan päässä, eikä häiriötekijöitä ole juuri yhtään.


1. Oma Koti 


Parasta Lemillä on oma koti! Meillä on paljon tilaa ja rauhallinen asuinympäristö. Nautin kävelemisestä, sillä paikka jossa asun on todella viihtyisää aluetta. Vietän (ehkä liiankin) paljon aikaa kotona, siellä vaan saa ajan kulumaan vaikka ei olisikaan mitään tekemistä. 


Kavereitteni lempipaikkoja Lemillä:


• metsä
• kauppa
• Kuukanniemen uimaranta


Ja sitten tässä on vielä miun ja Siirin top 3 paikkaa Lemillä:


• Rantalentopallo kirkonkylän uimarannalla
• Iitiän Monttupuisto
• K-Market Särä

Oona Junnonen oli yksi Lemin 21:sta kesätyöntekijästä. Oonan kuva julkaistu vanhempien luvalla.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!