Tiedote Lahnajärven ja Kotajärven venepaikoista
-

Julkaistu

Tiedote Lahnajärven ja Kotajärven venepaikoista

Vuoden 2021 keväällä kunnostetaan venepaikkoja. Paikkojen numerointia selkeytetään ja alueita siistitään. Tämän vuoksi rantaan ei saa jättää veneitä talvisäilytykseen. Veneet, telat ym. pitää olla siirrettynä pois rannasta 30.11.2020 mennessä.

Tiedote Kotajärven ja Lahnajärven venepaikoista

Vuoden 2021 keväällä kunnostetaan venepaikkoja. Paikkojen numerointia selkeytetään ja alueita siistitään. Rantaan ei saa jättää veneitä talvisäilytykseen. Kuukanniemessä veneet voi siirtää talveksi rantaan menevän tien toiselle puolelle, kirkonkylällä uimarannan nurmialueelle ja muilla rannoilla vesirajasta vähintään 10 m. Jos kunta joutuu siirtämään alueelta veneitä pois, laskutetaan siirrosta veneen omistajaa. Veneet, telat ym. pitää olla siirrettynä pois rannasta 30.11.2020 mennessä.

Jokaisella venepaikanhaltijalla on oltava kirjallinen Lemin kunnan kanssa tehty sopimus venepaikasta. Lisäksi veneessä on oltava kiinnitettynä kunnan numerokyltti. Jos kirjallista sopimusta ei ole, se täytyy tehdä. Sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, kunnes se irtisanotaan kirjallisesti.

Sopimuslomakkeita saa kunnan kotisivuilta ja kirjastosta. Lomakkeen voi palauttaa Lemin kunnan postilaatikkoon Toukkalantie 5 tai sähköpostilla tekninen.osasto@lemi.fi

Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla tekninen.osasto@lemi.fi tai Sari Rapi p. 040 0721 901 ja Tommy Vesterlund p. 040 0150 651.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!