-

Lemillä sijaitsevat ravintolat 

Säräpirtti Kippurasarvi ja museon Särätupa

Lemin perinneherkku Särä on uunissa yhdeksän tunnin ajan kypsytetyn lampaanlihan ja perunan suussasulava yhdistelmä. Lisukkeina tarjolla on rieskaa, kotikaljaa ja jälkiruoaksi makiaa soppaa. Särätarjoilun valitessasi et jää nälkäiseksi, periaatteena on, syö niin paljon kuin jaksat.

Särää voi nauttia Säräpirtti Kippurasarvessa, Rantatie 1, p. 05 414 6470, info (at) sarapirtti.fi, www.sarapirtti.fi tai museon Säratuvassa, Vainikkalantie 6, p. 040 528 0003, kattaus (at) museosara.fi, www.museosara.fi.

Tarkista särätarjoilujen kattausajat ja tee pöytävaraus etukäteen.

Kuva: Hiski Hämäläinen

Kouvon baari 

Kyläläisten olohuoneena toimiva Kouvon baari toivottaa myös vierailijat tervetulleiksi. Karaokeillat ja tanssit kuuluvat vakio-ohjelmaan ja välillä myös livemusiikki. Arkisin klo 11-13 baarissa voi nauttia maittavaa kotiruokaa noutopöydästä. Tarjolla on myös itse leivottuja leivonnaisia, kahvia, virvokkeita ja olutta. Kesäisin pihassa on jäätelökioski.

Kouvon baarin kotisivut

Osoite Iitiäntie 4, p. 05 414 6120.  

Ravintola Jehu

Ravintola Jehu tarjoaa ravintoa niin keholle kuin mielellekin. Karaoke soi aina kun laulattaa ja elävän musiikin keikkatarjonta on monipuolinen. Ruokalistalta löytyy mm. hot wingseja, pitsaa ja hampurilaisia, joihin saa täytteeksi myös särää.

Ravintola Jehun Facebooksivut

Osoite Toukkalantie 1, p. 044 762 2124, info (at) mobar-ravintolat.com

Ruokakaupat

Lemillä asiakkaita palvelee kaksi ruokakauppaa, kirkonkylällä K-Market Särä, os. Iitiäntie 4 ja Kuukanniemessä Sale Kuukanniemi, os. Raikulitie 1. Lisäksi Huttulassa os. Huttulantie 850 asiakkaita palvelee Nisosen kyläkauppa, Reijo Nisonen Ky.

K-Market Särässä myös kesällä 2021 mm. Sup-lautojen vuokraus, kaasupullojen vaihdot. Katso lisää aktiiviselta kaupan Facebook-sivulta.

K-Market Särä Facebooksivut